Favoritfoto 2009

Ja jag har under några år nu valt ut de 10 bästa fotona från året som gått... I år har mitt fotointresset utvecklats massor och jag har fotat mer än vanligt. Svårt att bara välja 10 då... Så jag bestämde mig för att välja 20 !! 10 st på som innehåller människor och 10 st som är på andra ting...

Här hittar du favoritfoto från tidigare år 2008, 2007 och 2006.

först ut är de foto "utan människor "
och här kommer foto innehållande människor... Faktiskt några som inte är på mina barn. Hoppas det är OK ??!!

Detta på Tilda när hon blåser såpbubblor älskar jag. Färgerna, skärpan på bubblorna...Gillar färgerna, koncentrationen hos Tilda, längtan till havet...ett av årets absoluta favvisar. Pryder nu väggen hos lillebror som förstoring.Ganska nytagen bild. Gillar vinterljuset med solen som reflekteras, han ser så där lagom cool ut...från årets överraskningsbröllop. Gillar fokus på blombuketten och att J ser så glad ut !!ytterligare ett "havskort". Gillar glädjen, vattenstänken, färgernasymboliserar E detta år..mål, mål mål... Gillar snöflingorna och den lite äldre looken på bilden och att mycket av bakgrunden syns...ett härligt porträtt på dotterns kompis ! Gillar ljuset i bilden.Ytterligare en på samma kompis. En spontanbild på Astrid Lindgrens Värld !Klä granen . Ljuset från fönstret lyser så fint in.Vilken / Vilka är din favorit ??

Gott Nytt ÅR // Helena

Kommentarer
Postat av: Marie

Fantastiskt så mycket fina foton du tagit Helena!

Den med ölen minns jag sedan i somras, den är är tjusig den. En annan favorit är den där Tilda balanserar vid havet. Så härliga bilder!

2009-12-31 @ 10:56:32
URL: http://www.mariesgalleri.blogspot.com
Postat av: Anki

UNDERBARA bilder Helena!Du har verkligen utvecklats som fotograf detta år!Visst ses vi på söndag :) Ska bli jätteroligt samt att träffa dig igen! Vad ska du scrappa?Jag funderar på julminialbum men är det sen roliga utmaningar så kan jag nog inte låta bli dem :)Kram Anki

GOTT NYTT ÅR!!!

2009-12-31 @ 12:49:35
URL: http://www.ljuvligtvitt.blogspot.com
Postat av: Ellinor/ellison

Underbara foton. Min favorit blev sjätte bilden uppifrån, är det körsbärsblommor? Underbara färger i det fotot i alla fall. Gott nytt år!

2009-12-31 @ 13:00:55
URL: http://ellisonscrap.blogspot.com
Postat av: jenni

fantastiska bilder, helt underbara.

2009-12-31 @ 17:21:48
Postat av: Linda Svensson

God fortsättning på det nya året!

Vilken duktig fotograf du är. Alla bilder är fantastiska på sitt sätt.

Du vet nog vilken min favorit är...KRAM

Linda

2010-01-01 @ 10:04:27
Postat av: Cathrine/caca

Du tar fantastiskt fina foton! Tilda som går balansgång vi havet, hunden på stranden, pumporna och bilden med lavendel är några av mina favoriter av dessa.Tack för att du delar med dig och låter oss inspireras av dessa fina bilder.

2010-01-01 @ 13:54:26
URL: http://www.cacaspyssel.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0