INGEN BRA DAG IDAG

Har tillbrinat den större delen av dagen på sjukhus med sonen.... Han ramlade igår när han gungade på stolen....gissa hur många ggr vi sagt att man inte får gunga på stolen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Men i alla fall hade han handen/ armen ut mellan spjälorna och givetvis trillade han på den... Han har haft ont i natt och ville inte röra den i morse Så först till vårdcentralen och sdan vidare till röngten= men allt var helt ( i allla fall skelettet) Handen är rejält svullen och det gör ont !!! när han roterar armen... Men framförallt så var inget brutet vilket var tur för vi ska strax till fjällen......... Här kan ni se hans hand om det syns lite dåligt så är det vänster hand som e svullen
162580-96



 

Visar oxå mitt sista bidrag till helgens utmaningsrally
162580-97


Kommentarer
Postat av: Helena

Min vanliga rundtur :-D! Stackars killen!

Jättefin LO ! E det de nya stämplarna du köpte?

2007-02-27 @ 22:56:16
URL: http://drutten.blogg.se/
Postat av: Petra/Paradise

Ajaj, den handen var rejält svullen, tur att inget var brutet iallafall!! Då hade trippen till fjällen inte blivit lika kul..
Härlig LO med fina färger å otroligt söta kort! =)

Må gott
/Petra

2007-02-28 @ 12:14:13
URL: http://paradises.blogg.se
Postat av: Helena

Klart det är ok, du får låna så ofta du vill det är ju därför vi inte har samma :-D ! När behöver du det? Tänkte kanske om jag får låna din pärm med dina alfabet och snickar gubben när ni ska iväg, såvida du inte ska ha med dig grejjerna upp :-D och om det är ok för dig vill säga!

2007-03-01 @ 12:03:13
URL: http://drutten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0