lite semesterfoto

jag har orkat redigera bilder från Fjällen... Inte tagit lika mycket bilder som jag brukar... försökt tänka till lite innan i stället.

Här kommer några favoriterElias provade snowboard en förmiddagTilda hade lånat världens finaste skidor av Tuvalite after ski hann vi också med....Fler foto kommer kanske nån annan gång...jorå jag lever...

men bara precis... Har åkt på en elak magbacill men börjarbli bättre... Dock är den inte anledning till mitt långa blogguppehåll. Vi har ju varit på en fantastisk semsetervecka i IDre !!

Veckan har varit den bästa skidveckan nånsin och jag längtade faktiskt inte hem en enda gång !! Foto o mer komemr en annan gång.. när jag orkar sitta uppe längre stunder..just nu är soffa o toa mina bästa vänner...

Men två alster kommer här. Gjorda med material från Scraproom och efter utmaningar från Swescrapbloggen.denna är gjord med papper från prima och den nedan är gjord med My Minds Eye...Ni glömmer väl inte scrapmässan i helsingborg på söndag ?? Ses vi ??

Jobb, vabb och packning ...

Ja så ser mina dagar ut just nu... Lite av varje... Fokus överallt , eller om man hellre vill se det som ingenstans....

Men säcken ska nog knytas ihop till slut och barnens är piggare även förkylningen / hosta fortfarande är ganska krävande.

Men lite scrap blev det i helgen.. Nyheter från My Minds EyeNu tror jag att bloggen får semester ... ses sen igen !!!

VABB igen !!

Elias har haft hosta och varit riktigt förkyld sedan helgen. Han har gått i skolan och så men det blir inte direkt bättre. Inatt har hostat ganska friskt... Så vi tar en vilodag och ringer doktorn för att se om vi kan hitta på något som hjälper... Det värsta är att T har också börjat snörvla och hosta lite idag... Vi är hemma alla 3 och det jobbigaste vi ska göra är att köra o handla lite...

Jag har lite scrap/ kort som jag inte visat ännu...Allt material finns hos Scraproom, papperna kommer från Inkido.

Jag har gjort lite kärlekskort. beställnig från en kompis som ska på bröllop...Nu ska vi fixa till lite frukost här hemma.. Jag ska nog försöka få packat lite till fjällen med när vi ändå är hemma.

PRICKIGT ...

Jag är svag för prickar. Så jag blev så glad när jag såg de nya härliga prickiga papperna från Inkido i ljuvliga pastellfärger.

Det blev ett enkelt minialbum från när vi var på Disney On Ice. jag låter foto och papper tala för sig själva.fredag igen och jag är lite ledsen för jag missar en mysig scrapträff i Gantofta ikväll... Jag vill !! Men får inte ihop logistiken med resten av familjen så det är väl bara att gilla läget.... Kommer fler tåg som man säger...

Tvätt, städ resten av dagen istället...blääää...

Swescrapbook och Cosmo Cricket

varje månad har vi på Swescrapbook en sponsor. Någon av oss glada tjejer får ett paket som vi skapa av/med. Denna månadens första vecka var det min tur. Jag fick ett stort och härligt paket som innehöll "godis" från Cosmo Cricket som sponsrades av Scraplagret. Här är mina alster som publiseras på Swescrapbokkbloggen idag.

doftavsommar

hjälpreda

snö

6

påskkort

vårigt och härligt !!!

2 inlägg samma dag....

Barnen mår bra, skola/dagis imorgon .. Jag mår samma= alldeles dunderförkyld men blir nog jobb imorgon...

Vårsolen tittar fram. Vi gick ut en stund efter att vi hade bakat muffins. Sol och snö= nästan som i fjällen...nu ska det lagas mat sedan ska jag ligga på soffan resten av kvällen !!

ojojoj här var det längesen....

jag skapar på och har haft fullt upp med annat... Sportlov tex...

Nu är jag hemma och vabbar. E är krasslig och jag är krasslig. Idag fick T oxå stanna hemma och lata sig. Ska snart baka lite tror jag. Elake Gubbens Chokladmuffins blir det som fika till fjällen... och idag så klart !!

Jag har skapat en LO till med Cosmo Cricket, denna gången med material Girl. Helt fantastiska papper och det fullkomligt trillar in nyheter på Scraproom...

Här är denJag har massor av foto som inte är redigerade ännu och det är inte likt mig.. men jag är så trött på snön... och snöfoto och då har vi vår fjällvecka kvar ( ska jag lämna kameran hemma ? ) Tror inte det !!

RSS 2.0