Adressändring....

Flyttbilen har gått...

Jag har tröttnat på denna bloggen ( läs blogg.se ) så jag har flyttat !! Min gamla blogg ligger kvar här med allt som finns i den men allt nytt kommer i den andra.

Min nya adress är

http://helenaspysselplace.blogspot.com 

Jag hoppas att vi ses där !!!

semester i bilder...

Man kan lugnt säga att semesterlunken börjar infinna sig... nu har även mannen semester...Jippie !!

Foto från veckan som gått som kännetecknas av BAD !! och kompislek !!

kompis Saga... vet att mamman kikar här, visst blev det bra ??Magnarp


kan inte låta bli detta komiska foto.. messitokar ( eller rättare sagt fotbollstokar) som fiskar krabbor under bryggan...Nu hoppas jag att Messi*2 sover så jag med kan gå o lägga mig...

Gonatt !!

det är semestertider...

och visst märks det även här på bologgen. Mycket annat som ska hinnas med och jag försöker vara ifrån datorn så mycket det går... men nu under sommarlovsmorron tar jag en stund !! Sedan stängs den av och öppnas inte förräns efter barnen somnat ikväll !!

Scrappat har jag gjort en hel del. det mesta hos Annette i fredagskväll !! Som vanligt superkul !!

Först ut en LO med material från making Memories nya serie, panorama.seedan 2 layouter som är "uppgifter" till den onlinekursen jag går...


själv mycket nöjd med denna röd/rosa/svarta !! Ibland bara klickar det... som med den jag visat innan med ölflaskorna... Den vann sin kategori på Sv. Scrap...Jippie så nu flyttar hela kollektionen från pysselgumman hem till mig ( igen) Har ju scrappat med den innan men gör det gärna igen !! Den är ju underbar !!

Jag har gjort några till, men de är till senare uppdrag.... Och jag har ett minialbum på G, men det får ni senare... och Ja Annette jag tror jag fick till vikningen till slut... Fick du ??

Tjingeling !! Från Helena som njuter av att vara ledig men tycker inte att jag hinner något. Livet består mest av mat, handla, skjutsa barn, ha kompisar hemma, bad i poolen då måste ju barnen kollas... men det är väl så sommaren är ?? Men jag njuter av att läsa lite böcker inte fy skam det heller...Var är solen ????

ja idag har de sagt att solen ska vara här... Men jag kan inte se den för alla molnen... kanske kommer den fram kl 12 som de lovat ??

Men vi hade ett par riktigt fina dagar i början på veckan...på vejbybadet...

Och här är bilder från Äventyrslandet

många dinosaurier blev det... Det var en toppenutflykt. Vi var där hela !! dagen från 10 - 18 och hade superkul !!

Idag blir det inte många knop, förhoppningsvis lite häng i solstolen i em...

RSS 2.0