bildkavalkad

En härlig , mysig höstdag med underbart fotoväder även om solen var lite väl skarp tycker jag... Jag och barnen + Jessica och henns barn har gjort härliga pumpor...


Först från när vi handlade dem...

och sedan hemma från oss...

det var faktiskt många fler foto som blev bra men jag nöjer mig med att visa dessa.... Gillar du dem Jessica ??

idag ska vi...

slänger som hastigast in ett nytaget foto... detta ska vi göra idag... pumpalycktor.. Jessica och barnen kommer , föst pumpor ute, sen fika, sedan pappershalloween pyssel i form av kistor med klubba i... Låter det mysigt ?kommer säkert fler foto senare ikväll eller imorgon...


Messi Messi Messi

inte mycket annat som gäller för sonen just nu... eller har gjort på hela somaren. En LO jag gjort för Swescrapbloggen.han hade verkligen inte behövt några andra kläder i sommar.. hihi... Annars så känner jag mig bättre , ska börja jobba på måndag. Längtar faktiskt ! Barnen är ett par dagar hos sin farmor och farfar så jag växlar städning med pyssel... QK nya giftset ... superläckert faktiskt !

24 dagar i december

Förra året hakade jag på Ali EDwards idé om att göra en dagbok för december. Då döpte jag den till en mammas december. Du hittar bilder på den här.

I år har jag gjort en till... Och jag ska ha en kurs på Scraproom där du kan få göra en likadan... Tisdagen den 24 november kl 18-21. Så tar man bara ett foto om dagen ( om man vill) samt fyller i text på vad man gör. Hur härligt och kul som helst.

jag har använt mig av en massa olika tekniker, distressdynor, sprayfärg, stämpling. Olikaformer och olika material tex overlay. Nu ser den ju ganska tom ut men när jag fyllt den med foto + text blir det en härlig guldgruva.... Precis vad scrapbooking är = MINNE ! och så kul att jämför med i fjol ??!!anmäl dig till scraproom 042-201756 eller kom till butiken, där hänger albummet "live"

// Helena

scrappa scrappa scrappa

Ja det är vad jag har gjort denna vecka känns det som... orken har inte funnits till i att ta tag i saker som måste (borde) göras... Samtidigt som jag känner ett flyt i scrappingen som jag saknat sedan innan sommaren. Skönt att det kommit tillbaka. Scraplust och flyt + ett jätte !!!! stort DT paket från Scraproom = härligt. Men de flesta alster kommer att visas efterhand både här och på scraproom.

Jag har haft lite fix med att fixa inför morgondagens träff på Scraproom... Det blir både en kul demo och en läskig make n take till alla som kommer... bra va?

Jag har hittat en kul skiss på Mimas scrapbooking och så här blev min tolkning.jag blir så glad när ni skriver en liten hälsning...// Helena

en härlig scrapträff

hade vi här hemma hos mig i söndags. tack alla !! Trångt blev det i köket när vi var 7 st som skulle pyssla där ( fast vissa hade packat light så fylldes snabbt köket ! ) Jag fick gjort en burk till värmeljusen och 2 LO. Bla denna LO av Tilda och hennes bokstäver

Det var i förra veckan som Swescrapbook hade en utmaning att scrappa barnens teckningar och då kom jag på att göra denna. Enkel men viktig !! Man får inte glömma vardgasscrappandet !

Denna unga dam börjar bli stor, inte bara bokstäver som fladdrar omkring utan även en tand som fladdrade ut...Jag är fortfarande sjukskriven. Sorgsen såklart men jag börjar nu minnas pappa som han var innan han blev sjuk och det är skönt.. Det är ju så vi vill minnas honom samtidigt som man blir lite mer ledsen då eftersom det är ju det man saknar... Men en dag i taget... Tack alla ni för era varma och stöttande ord ! // Helena


Höstträff på Scraproom

Söndagen den 25 oktober är det dags för scrapträff på Scraproom.

Vi startar kl 16,30 och håller på till 22,30. Du bokar din plats genom att ringa Eva 042-201756 eller komma in till butiken. Kostnad 150 kr och då ingår mat, utlottningar och utmaningar. Jag jobbar, vem träffar jag där ?????

jag har gjort ytterligare en LO med underbara papper från Graphic 45. Allt material hittar du på Scraproom.
livet går vidare...

ja det gör det ju alltid... på något sätt... Jag vill tacka Er alla för era stöttande ord.. Tack !!!

scrappar gör jag med. gjort en hel hög med julkort och jultändsticksaskar... Bra terapi faktiskt ! Denna har jag gjort enl en skiss på Swescrap. Allt material hittar du hos Scraproomtjingeling // helena


slut

nu är oron slut, min pappa har äntligen fått somna...
Sorgligt och tomt är det men så skönt att han slipper ha ont mer nu....// Helena


några foto till

tack för era uppmuntrande ord om fotona...

Här kommer några tillen bild på tilda... Fortfarande med tänderna kvar( idag har hon tappat en )på min prins
de är inte alltid samarbetsvilliga...Hihihihi// Helena

Jag blir på bättre humör när jag fotograferar...

och jag blir alldeles varm ikroppen när barnen ställer upp med !! Förbered er på ett gäng foto....

har en ödetomt alldeles bredvid, traktorn fick vara rekvisita

jag tog enskilda med på barnen men de får ni se en annan dag... sista fotot kommer här.. kastanjelek...

Graphic 45

Jag har aldrig sett deras papper förr och ändå är jag helt kär .... De finns hos Scraproom
minirensning

Jag har sorterat lite av mina stämplar och vill sälja dessa1 Hänglar julkille 50 kr
2 Hänglar Jultjej på säck ( ej ez monterad och aldrig använd) 50 kr
3. Julklappssäck Hänglar 40 kr
4 Tomas Tomte vilar på en sten 30 kr5 . Div Clearstamps Penny Black ( 5 st) 75 kr
6. Hänglarpojke på muren 50 kr
7. Magnoliaflicka 50 kr

du kan få köpa allihop för 250 kr.
Du står för porto om det inte kan hämtas upp här i nordvästrskåne...

De ligger här på bloggen tills imorgon sedan blir det scrappiz eller tradera. Du paxar genom att skriva i kommentarerna.


RSS 2.0